Over mij

Over mijIk ben Janneke, 35 jaar en woon met mijn man, twee zoontjes en hond op een mooi plekje in Nederland.

Ik breng graag veel tijd met mijn gezin door, maar zoals de meeste mensen moeten we gewoon werken om de rekeningen te betalen. Wat als we niet zouden hoeven te werken? Wat als we onze tijd konden doorbrengen met de mensen waar we van houden en alle dingen kunnen doen die we leuk vinden, zonder schulden te maken?

In deze blog schrijf ik over mijn reis naar een financieel onafhankelijk leven.

 

Een financieel onafhankelijk leven kun je bereiken door:

  • Zoveel mogelijk te besparen
  • Zoveel mogelijk te verdienen
  • Het verschil te investeren

Voor mij is het van belang om wel van het leven te blijven genieten. In mijn blog zul je dan ook niet terugvinden dat je nooit meer uit eten zou moeten gaan of nooit meer op vakantie. Voor jezelf zul je moeten bepalen op welke gebieden je wel zou kunnen besparen.

In deze blog duik ik in de wereld van geld besparen, geld verdienen en investeren en daarmee het opbouwen van een passief inkomen.

Alle informatie en ervaringen die ik tijdens mijn reis naar financiële vrijheid verzamel, deel ik op deze blog.

Ik hoop dat ik je kan inspireren om zelf te starten met het opbouwen van je eigen passieve inkomen.

Disclaimer

Alle informatie die je op deze blog aantreft, is mijn eigen ervaring of wat ik in boeken of op websites lees. Het is geen financieel advies, noch heb ik een achtergrond of een opleiding in economie. Ik ben ook niet verbonden aan een van de platformen die ik gebruik.

De blog bevat affiliate links. Als je op een link klikt en je je inschrijft, krijg ik daar soms een kleine bonus voor. Zelf kost het je niets, vaak ontvang je zelf juist ook een bonus voor het aanmelden en/of kopen via mijn links, dus het is eigenlijk een win-win situatie.

“If you don’t have any residual or passive income, or at least a plan for residual income, you’re living a very risky life. There is no security in a job, even a high paying one. Be smart and don’t rely on just one source of income.“
Ray Higdon

Sluit Menu