Disclaimer

Ik ben geen financieel adviseur en ik heb geen enkele professionele financiële training gehad. Alles wat ik schrijf is mijn mening en is nooit bedoeld als financieel advies.

Financieel advies geven via een blog zou ook onmogelijk zijn, omdat elke situatie anders is. Ik vertel wat voor mij werkt en hoe ik over iets denk. Dat betekent niet automatisch dat dat ook in jouw situatie werkt.

Alle informatie die je op deze blog vindt, is afkomstig uit mijn eigen ervaring of van wat ik in boeken of op websites heb gelezen of in documentaires heb gezien. Ik ben niet verbonden aan de platformen die ik gebruik.

Zoek altijd een onafhankelijk financieel adviseur voor advies over jouw specifieke situatie.

Affiliate Links

Sommige artikelen op deze site bevatten affiliate links. Door erop te klikken en te registreren of een aankoop te doen op de website van derden, ontvang ik mogelijk een kleine commissie. Het kost je niets, soms krijg je zelfs een korting of een bonus door mijn links te gebruiken.

Bedankt

Een product kopen of aanmelden via een van mijn links wordt zeer op prijs gesteld. Het is een mooie manier om dank te zeggen als je mijn berichten nuttig vindt en/of er iets van leert.

Sluit Menu